Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą

krystianozw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkad na globalu weszla aktualizacja 15.12.2011 nie moge odpalic metina. Sciagalem najnowsze wersje, robilem obejscia, sciagalem na nowo pliki python.dll i za przeproszeniem chuj to dalo. Czytalem wszystkie posty na forach tego typu i tez nic. Jestem zazenowany tym co te pajace z gameforge robia. A oto screen mojego problemu. Za pomoc daje +yyy.

beztytuuyymb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Spróbuj Pobrać najnowsze Patche a jak nie pomoże to Odpal PatchUpdater(Kurczaki) i Następnie Metin2 Patcher

mca.png

Sygnatura Została Zrobiona w

http://mag.racked.eu/create.php

5 Postów = Jest

10 Postów = Jest

20 Postów = Jest

50 Postów = Jeszcze Niema

80 Postów = Może Kiedyś

100 Postów = Nigdyy :/

Opublikowano

Nigdzie nie dali najnowszego patcha do pobrania.A te wszystkie sposoby u mnie tez nie dzialaja. Probowalem juz wszystkiego i lipa czekam az ktos moze wrzuci folder z cala gra juz po patchu..

Opublikowano

probowalem juz.. nawet skopiowalem metina spatchowanego juz od kumpla, odpalam w domu poprzez ikonke metin2 i wlacza mi sie to zasrane torrentowanie -.- a on u siebie torrentowal. I nadla nie chodzi. Folder hshield od osoby ktorej chodzi tez wgralem i tez nic.

Opublikowano

Czyszczenie rejestru (Ccleaner lub inne), reinstal metka, ściągnięcie z innego źródła instalki. Przeskanuj antywirusem komputer, w ostateczności format

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

mzoe blokuje ci antywirus lub zapora ?? u mnie tak wlasnie bylo

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...